Calul Troian AURit … O analiza scurta despre falsul nationalism al lui George Simion.

Activiștii AUR s-au răspândit prin toată țara la strâns de semnături pe listele electorale. Au deja uniforme, sunt agasanți și șmecherași. Când treci pe lângă ei pe stradă, fac tot posibilul să te convingă că ei sunt șansa țării. Ca și USR-ul, care și-a dat rapid arama neomarxistă pe față, cei de la AUR propun o nouă soluție „salvatoare”. Dar pentru mulți dintre noi este deja clar că dacă vor găsi suficienți naivi care să îi voteze, ar duce pe linie moartă bruma de naționalism care s-a mai trezit în ultima vreme în România la fel cum a facut cu acel curent unionist din Republica Moldova cand Simion activa in Actiunea 2012, dar despre aceasta vom revenii cu alta ocazie.
De câteva zile, cu noul influx de lideri apreciați de popor care (din păcate) au acceptat să le facă jocurile, șansele AUR de a urca în Parlament au crescut considerabil. Să privim lucrurile cu ceva mai multă atenție:
În septembrie activiștii AUR au pozat în „victime” ale Sistemului în Piața Victoriei în timp ce adevărații patrioți au fost nevoiți să se mute în Piața Universității… pentru că AUR a ținut ocupată Piața Victoriei două săptămâni cu corturi (goale) și un autocar pe post de pancartă. Cu toate astea mai nimeni nu venea la „protestele” lor. În schimb activiștii AUR veneau pe lângă protestele adevărate pentru a strânge semnături, dând impresia trecătorilor neavizați că sunt din același grup cu tabăra cea mare, a protestelor curate… De ce nu s-au unit cu mitingul mare dacă chiar erau sinceri? E simplu: pentru că liderii mitingului mare știau cu cine au de-a face. În schimb, AUR apăreau – prin reclama indirectă din media – ca „eroi ai luptei pentru dreptate”!
Jandarmii i-au interpelat doar formal, în timp ce adevărații protestatari, din tabăra cealaltă, atunci când au manifestat în Piața Victoriei au fost sancționați cu amenzi drastice pentru tot felul de motive și alungați de nenumărate ori…
Adevărata față a liderului AUR, George Simion, a ieșit deja la iveală pentru mulți dintre cei care au venit cu inima deschisă în partidul lui sau au vrut să colaboreze cu el. Au constatat stilul mafiot în care „auriferul”-șef nu își respectă cuvântul dat și ia decizii discreționare, fără a mai respecta înțelegerile stabilite inițial. Pentru edificare, cu nume și prenume, vedeți câteva exemple ale unor șefi de filiale AUR care și-au dat demisia:
Asocierea lui George Simion cu „vizionarul” Călin Georgescu, fost președinte al Clubului de la Roma, este iarăși semnificativă. Ce încredere poate avea cineva în Călin Georgescu atunci când în Clubul de la Roma nu au loc decât „elite” agreate de globaliști, precum Mugur Isărescu, veșnicul guverantor al Băncii (așa-zis) Naționale a României, cel ce deține cel mai lung mandat de șef de bancă din lume?
Ce încredere putem avea în discursurile meșteșugite ale lui Călin Gergescu atunci când știm foarte bine că acesta a fost parte a angrenajului globalist iar acum vine și se ipostaziază în luptător anti-sistem și Sistemul nu are nimic împotriva lui? Este IMPOSIBIL ca un opozant autentic al Mafiei globaliste să nu fie atacat cu înverșunare de câinii Sistemului!
Capcana coalizării AUR – Călin Gergescu este periculoasă pentru că înființează (ca strategie susținută discret de Sistem) un pol cu aparență naționalistă ce are misiunea să atragă noul val de naționalism și apoi să îl deturneze. Masele sunt atrase prin invocarea unor probleme reale ale țării, iar liderii sunt seduși prin promsiunea unui loc în Parlament. Întrucât pe termen scurt aceasta este (neîntâmplător) singura portiță de intrare în marile jocuri politice, capcana funcționează eficient.
Ca întotdeauna, soluția reală poate fi unitatea celor suficient de lucizi în a nu face compromisuri. Chiar dacă deocamdată nu suntem încă destui pentru a face ordine în țară, un prim pas este să strângem rândurile și să fim pregătiți. În context internațional, vine un vânt al schimbării!
Marvin Atudorei

 

Comments

comments