Ce se intampla atunci cand esti sluga marilor puteri.

România, vezi ce înseamnă să fii nimeni?
12 ambasade îngrijorate la comandă de statul de drepţi nu mai răspund la telefon, au în primul rând ele nevoie de ventilatoare. Unde sunteţi fetelor? Suedia cu lecţii de plăcuţe Greco, Meco, Peco, nu-ţi mai întărâtă ţara la un semn, şi-a tras masca pe faţă ca să respire ea.
Liviu Librescu care te pune să cumperi toate tinichelele pe bani grei, să falsifici licitaţii în schimbul unei şepci, şi să-i dai totul gratis de 30 de ani- este ocupat să se salveze pe el. Unde eşti, coane? Olandezul cu traficul are şi el nevoie de PCRuri, doar nu ţi le-o da ţie.
Franţa generatoare de tinichele şi stele pentru şmecheri şi dilii de la noi este şi ea ocupată. Merkel nici pe fix nu răspunde. Eşti ocupată tanti? UK vrea laboratoare pentru ea. Când eşti slugă d’aia proastă fără creier la orice stăpân găseşti şi gratis la toţi, eşti de fapt în kurul gol.
Nu te bagă nimeni în seamă, nu-ţi răspunde nimeni, nu interesează pe nimeni, nu contezi, că ştiu toţi că orice ar fi şi orice ar face tot femeie de serviciu, d’aia cocoşată de atâta pupat în ass, rămâi. Chiaburii au treabă să se salveze, este bătălie mare între ei. Tu argat prost şi incompetent poţi să şi dispari. Who the fu*k cares? Dacă trăieşti, tot servantă rămâi. Ca acum. Adică nimeni pe viaţă. Ia, hai să vedem cum şi cât reuşeşti să trăieşti. De data asta, nu te mai salvează nimeni. Nici ONU, nici NATO, nici UE, nici plăcuţele, nici şepcile, nici scutul. Doar creierul tău pe persoană fizică te mai poate salva.
Sorina Matei

Comments

comments