Conspiratia Secolului….INTERVIU NECENZURAT cu doctorul Rashid Buttar, ADEVĂRUL despre vaccinare și carantină

DOCTORUL RASHID BUTTAR RUPE TĂCEREA

Da, prieteni, astăzi avem un alt interviu, în exclusivitate pentru voi. Unul pe care va trebui să îl răspândiţi în toate cele patru colţuri ale lumii, pentru că vom pune întrebări, vă vom furniza informaţii pe care mass-media oficială le ascunde.

Este vorba de un medic de la Urgenţele medicale, care îl torpilează pe Bill Gates cu privire la datele statistice false, despre pandemie, falsuri ce ridică multe semne de întrebare, acum, când economia se prăbuşeşte.

 

GARY : Doctorul RASHID BUTTAR a absolvit Universitatea Washington, cu o dublă specializare: biologie şi teologie, înainte de a frecventa Facultatea de Medicină a Universităţii de Medicină Osteopatică şi Ştiinţe ale Sănătăţii. A învăţat chirurgia generală şi medicina de urgenţă. A ocupat funcţia de chirurg de brigadă şi director al medicinii de urgenţă, în timpul serviciului militar din Armata terestră a SUA. Este specializat în medicina de urgenţă şi a reuşit performanţa de a fi membru în trei asociaţii medicale distincte din « Centrele de medicină avansată » ale clinicilor Californiei şi Carolinei de Nord. Aceste clinici sunt specializate în nevoile pacienţilor cu disfuncţii de imunitate şi probleme de toxicitate, cum ar fi cancerul, bolile cardiace şi autismul.

De peste 20 de ani, Dr. Rashid Buttar a fost clasat printre primii 50 de medici din Statele Unite, devenind un bestseller pe Wall Street Journal, USA Today şi Amazon. De acum, el este un best-seller internaţional, fiind tradus în mai multe limbi. Săptămâna aceasta, a realizat un videoclip în care a demascat frauda ce este comisă în întreaga lume, de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), de Bill Gates, de Statul paralel, de mass-media oficială.

Domnule doctor, bun venit în emisiune. Acum trei săptămâni, aţi spus că pande­mia actuală este o conspiraţie, că isteria este difuzată şi perpetuată pentru a speria populaţia globului, că totul se bazează pe minciuni, pe date false. Săptămâna aceasta a fost rândul lui Jerome Adams, Chirurgul General, care a anunţat renunţarea la modelele OMS şi CDC, documentul respectiv fiind emis chiar de Casa Albă.

Dr. Rashid Buttar: Într-adevăr, Casa Albă a publicat, marţi, un Comunicat de Presă, declarând că OMS este vinovată pentru pandemia actuală, luându-şi angaja­mentul să-i studieze răspunsul, declaraţiile false şi muşamalizările cu atenţia cuvenită. Întrucât OMS şchiopătează la capitolul date statistice, nu putem acorda nicio încredere declaraţiilor sale (OMS, CDC, etc). Practic, graţie pacienţilor mei, din aproape întreaga lume, înţeleg minciunile şi propaganda din declaraţiile oficiale ale OMS. Am publicat acestea pe reţelele de specializare şi am primit şapte sau opt sute de răspunsuri. De aceea, m-am întrebat ce se întâmplă cu OMS-ul, şi mă întreb în continuare: cum de s-a ajuns la actuala pandemie, mai exact la « conspiraţia covid 19 ? ». De-a lungul carierei mele am avut de-a face cu ceea ce era mai greu, în materie de sănătate şi epidemii, de aceea înţeleg perfect situaţia medicală actuală.

Îmi amintesc doar că atunci când am auzit despre detaliile legate de virusul Corona, m-am asigurat că avem de zece ori mai mult decât cantitatea normală de hidroxiclorochină. Pe măsură ce am analizat aceste informaţii, am incept să înţeleg că, de fapt, este vorba de o « versiune himerică » !

Gary : În anul 2015, revista N A T U R E a publicat un articol despre studiile iniţiale de « Cer­cetare ştiinţifică himerică », ce criticau şi condamnau aşa numita « Cerce­tare himerică ». Evident, cercetarea himerică este tot « ştiinţifică », particula himerică indică banditismul acestei « cercetări », de pe urma căreia, într-o zi vor muri oameni, poate chiar cu milioanele!  « Cercetarea himerică » este deformarea criminală a vechii cercetării ştiinţifice corecte, de bună credinţă, de altădată. Criminalitatea, nocivitatea extremă, toxicitatea subtilă şi întârziată a unor substanţe aparent benefice, banditis­mul cercetării pseudo-ştiinţifice « demento-himerice », înseamnă manipularea unei substanţe naturale, cu schimbarea întregii configuraţii morfologice a acesteia, proce­dura fiind numită « Stu­diu pentru obţinerea unei funcţii ». Se pleacă de la o substanţă oarecare, inclusiv bacterie sau virus. Apoi, prin procedee secrete, se obţine aşa numita « funcţie » urmărită, ce este pusă în sluba unui scop politic nemărturisit. Aspectul conspirativ este incontestabil, cunoscut şi recunoscut de toată lumea. Punct. Aşa s-a construit « Bomba A » şi « Bomba H », în Statele Unite ca şi în fosta Uniune Soivietică. Toate puterile au procedat la fel, după exemplul formulei lui Napoleon, în Egipt : « Măgarii şi savanţii, la mijloc ». Măgarii poate nu totdeauna, dar savanţii fără excepţie. Savanţii americani au fost închişi nu în Sahara africană ci în aceea de la Los Alamos (Nevada), unde, cum, necum, cu sau fără măgari, au fost meşterite armele nucleare cunoscute. Ruşii au făcut la fel, în centrul lor de la Dubna. Toate marile puteri au procedat aşa. Măgarii au dispărut, nu însă şi efectele « măgăreşti », care nu-s himerice. Dimpotrivă, ele sunt foarte concrete. Oppenheimer, construc­torul american al « Bombei A », şi-a regretat isprava în mod public, refuzând, alături de alţi savanţi, « Cercetarea himerică pentru Bomba H ». Pe aceasta au construit-o alţii, tot în mod « himeric », adică în cadrul şi în limitele celui mai desăvârşit secret posibil şi imaginabil. De peste cincizeci de ani, « cercetarea ştiinţifică himerică » este curentă în toate domeniile, mai ales în ce priveşte bombele întârziate sau armele biologice, cazul viruşilor HIV, Evola, Covid, etc., înclusiv al aparent nevinovatelor vaccinuri. Cercetătorii ştiinţifici dementoizi, criminaloizi, schizoizi obţin ceva cu un potenţial de a provoca daune unui anumit inamic şi chiar lumii întregi.

Dr. Rashid Buttar : Exact aşa. Pe tulpina SHC014, a virusului Corona, component al antigenului de suprafaţă, s-a lipit coloana vertebrală a virusului SARS Corona, plus alte câteva gene, de HIV şi MERS, obţinându-se astfel un virus mult mai virulent.

Gary : Intervin doar o clipă. S-a ajuns la suspendarea lucrărilor, la moratoriul special creat, apoi le cele 3,7 milioane de dolari, din partea Institutului Naţional de Sănătate, pentru ca savaţii dementoizi să reînceapă cercetarea lor himerică care, pentru a deveni şi mai himerică, a fost transferată în China.

Dr. Rashid Buttar: Bineînţeles, vorbim de acelaşi subiect, ştirile despre chinezăriile himerice abia încep să iasă la lumină.

Bazându-se pe virusologii corecţi, de atunci, care subliniau « pericolul creerii de daune, prin pandemii »,  Guvernul SUA a decis: « Nu avem niciun motiv pentru ca noi înşine să facem acest tip de cercetare ».

Totuşi, Anthoni FAUCI, el ştie cum, a aprobat bugetul, a scos banii ca din pălărie. De aceea mă simt furat, frustat, devin furios. El a creat cascada de evenimente prin care trecem. Încă din 2015, globalismul a fost văzut prin prizma cercetării ştiinţifice demenţialo-himerice. Anthony FAUCI a încălcat legea, a acţionat contra Moratoriului Guvernului, contra suspendării cercetării pseudo-ştiinţifice demenţiale şi himerice, el a dispus de banii contribuabililor, cum l-a tăiat capul, finanţând cercetarea ştiinţifică banditească, soldată cu izbucnirea pandemiei COVID.

În 2017, Bill Gates a fost filmat la Universitatea Georgetown, cu care ocazie a declarat că va izbucni pandemia. De unde ştia el asta, în 2017? De unde ştia ce se va întâmpla în 2018, 2019, 2020? Cum de a ştiut că de pandemia asta nu ne scapă nici Dumnezeu din cer, declarând că Preşedintele Trump se va confrunta cu ceea ce vedem. Aveţi imaginile video! Toţi aceşti « himerici », Fauci, Bill şi Melinda Gates, plus OMS-ul sunt implicaţi în încălcarea legilor americane. Ulterior, s-au dus în Wuhan, iar acum încearcă să creeze diversiuni.

Garry : Dumnezeule! Virusul Covid-19 a venit într-adevăr din China, căci acolo a fost lansat. Complicitatea întru cele ce se petrec acum, indiferent cum s-au petrecut ele, este clară: sistemul american a permis şi a profitat de aceasta. Nu există niciun virus ce sare 1,8 metri, sau 3,6 metri. Acum, Bill Gates, ceilalţi apostoli şi « Înţelepţi ai Sionului » (IS) spun că sare patru metri, ca la prăjină!

Dr. Rashid Buttar : Îmi pare rău, mă provoci acum, dar mass-media oficială şi Chirurgul General au declarat că, modelul lui Bill Gates, adică protocolul OMS, nu va mai fi utilizat, că se vor folosi date statistice reale. Unele mass-media au spus că « a fost », « că se pare », « că va trebui să aşteptăm până în anul 2022 ». Asta-i tot ce a spus « ABC », de exemplu. Se pare că cei 1,8 metri, de distanţare socială, nu vor fi suficienţi. Nu există virus, nici microb capabil să sară patru metri. Aceste baliverne sfidează logica ştiinţei, a medicinii. Ceea ce mă intrigă la culme este că mii, zeci de mii de medici, de oameni de ştiinţă, care ştiu că este vorba de o escrocherie, tac precum peştele în apă! Nu scot o vorbă, încarnând cu toţii ruşinea socială generalizată, sclavia planetară ce se profilează.

Garry: Pentru numele lui Dumnezeu! Este vorba de mutilarea planetei Pământ. Oamenii de ştiinţă, medicii, intelectualii trebuie să deschidă gura, să-şi pună mintea la contribuţie, să vorbească, să refuze de a fi complicii conspiraţiei pandemice, a tăcerii şi laşităţii actuale.

Dr. Rashid Buttar : Nu-ţi face iluzii. Garry. Generaţia actuală de intelectuali este o turmă de laşi, miliarde de tone de maţe ce trebuie umplute de trei ori pe zi, miliarde de fabrici de rahat, pe două picioare. După ultimul Război, ei au aruncat la WC bazele ştiinţei, medicinii, artei, filosofiei, religiei, dreptului. De atunci, fără oprire, se trace apa! Medicii ignoră cu desăvârşire elementele fundamentale ale modului cum funcţionează organismul omenesc. Pentru ei, fiziologia este o vorbă goală, ca şi sufletul, spiritul. Falşii medici nu ştiu ce este viaţa şi nici nu vor să ştie. Ei vor să câştige bani, se ocupă cu îmbolnăvitul omenirii, cu pompele funebre, cu moartea. Habar n-au de virologie, de bolile infecţioase. Guvernele prezintă rezultate false, provenind din testări despre care ştim că nu sunt şi nu pot fi adevărate. Majoritatea testelor sunt infectate dinainte, cu premeditare. Ce zici de asta?

Garry : Nu te pot contrazice. Testele  RT-PCR, testele de reacţie, de polimerizare în lanţ, în timp real, sunt dovedite false. Se ştie! Testarea nu poate servi diagnosticării. Ea nu indică decât o secvenţă genomică cunoscută. Se ştie că testele nu pot servi pentru diagnosticare. Totuşi, de ce ele sunt folosite exact în acest scop? Mai exact în vederea unui scop ascuns, plănuit, organizat, pus pe roţile banditismului actual numit pandemia OMS-ului.

Se spune că virusul « COVID-19 este cea mai importantă cauză de deceselor », se trimit instrucţiuni fiecărui Stat din lume, asociaţilor medicale din toate ţările, subliniindu-se că testarea este inutilă. Apoi, fără justificare, intervine obligaţia mafiotă: virusul Covid-19 este cauza unică a tuturor deceselor. De câteva săptămâni, nu se mai moare decât de Covid-19!

Dr. Rashid Buttar: Mass-media difuzează imagini aiurite din spitale, aceeaşi persoană moare de mai multe ori, aceeaşi unică ambulaţă medicală freacă la infinit acelaşi traseu. De ce oare, organizatorii pandemiei nu arată ambulanţele Salvării, chipurile suprasolicitate. Ştii de ce? Pentru că aproape toate şomează. Nu fac nimic. Şoferii învaţă şah, şeptică, poker şi alte jocuri de cărţi… Asistentele medicale sunt concediate exact acum, pentru că nu este nevoie de ele. Discursul alarmist sporeşte însă secreţia de adrenalină. Elementul emoţional are rolul lui în scăderea imunităţii şi creşterea sensibilităţii. Se creează iluzia botezatului Covid-19. Un singur deces cauzat de virusul în sine, conform metodologiei oficialo-mafiote acceptate, este suficient pentru a spune că toate decesele au fost cauzate numai şi numai de acest virus.

Toate acestea se bazează numai pe testarea « PCR ». Studiile făcute din 1984 până astăzi arată că cei vaccinaţi anti-gripal apar falşi-pozitiv, în testarea Covid-19. Câţi dintre cei, despre care se supune că au murit din cauza virusului Covid-19, au murit într-adevăr din acest motiv. Numărul morţilor din perioada actuală este inferior celui al gripei sezoniere. Vaccinarea adulţilor din ultimii zece ani arată că vaccinaţii contra gripei apar « pozitivi » în testările pentru depistarea virusului Covid-19. Dispunem de toate elementele privind aşa numita pandemie actuală. Organizatorii, partizanii, suporterii, membrii susţinători, din comisiile, consiliile şi grupurile de comunicare strategică, nu pot justifica cifrele cu care jonglează ca la circ. De aceea, se difuzează la infinit aceleaşi secvenţe video, înfăţişând un fel de « scafandri marţieni », de uscat, cu botniţă la gură, încotoşmănaţi peste măsură, arătări susceptibile să impresioneze emoţional.

Recent, pe canalul « CBS », am amintit asistenta ce plângea văitându-se: « îngrijesc pacienţii din toată inima, dar nu vreau să risc infectarea propriei mele familii ». În spi­talul respectiv, ea lucra de un an şi jumătate, fiind considerată model de corectitudine şi comportament în materie de tactica diversiunii împiedicării pacienţilor să afle adevărul.

Garry : Să revenim la cele ce ne-aţi spus la începutul acestei fascinante depoziţii. Vinovatul, responsabilul pentru această pandemie este într-adevăr Anthony FAUCI? Vina lui constă în aceea că a manevrat bani, transferând « cercetarea himerică » în China? Nu tot Fauci este răspunzător şi pentru cele 17 până la 22 milioane de şomeri? Doctorul Shiva îl menajează pe Fauci, făcându-i un nemeritat cadou acestui infractor ce a încălcat legea şi a acţionat contra Guvernului. Cele comise de Fauci poartă numele de trădare. Deşi lucrează la foarte înaltul nivel al Institutului Naţional de Sănătate (INS), FAUCI a ocolit legea, a încălcat Moratoriul, finanţând o cercetare susceptibilă să producă daune potenţiale întregii lumi. Ce pedeapsă i se cuvine?

Dr. Rashid Buttar: Nu ştiu. Asta e treaba justiţiei. Ea trebuie să decidă. Fauci şi-a început trădarea în 1981, spunând că SIDA este « boala homosexualilor », trecând sub tăcere că virusul « HIV » a fost creat de aceeaşi cercetare ştiinţifică himerică, de aceiaşi geneticieni demenţi. Încă de atunci, el a finanţat cercetarea himerică pentru tetra- şi penta-terapia ce n-au vindecat pe nimeni. Virusul « HIV » a fost descoperit abia în 1984. Cercetarea ştiinţifico-himerică anti-sida a stabilit eronatele terapii respec­tive între 1981-1984, înaintea descoperirii efective a virusului acestei boli.

Garry : În 1981, FAUCI a lansat pe piaţă medicamente preventive, chipurile, neglijând nutriţia şi altele, ceea ce a provocat foarte mult rău. Asta s-a petrecut în urmă cu 39 de ani. FAUCI este recidivist, cu antecedente de ani şi ani în privinţa planurilor secrete ale conspiraţiei farmaceutico-medicale mondiale. Dincolo de acestea, vreau să vă pun o întrebare logică.

Indiferent dacă sunteţi pentru sau contra Preşedintelui Trump, responsabilitatea de cetăţeni americani ne obligă să urmăm directivele comandamentului nostru suprem. Preşedintele, comandantul suprem, a trecut prin procesul alegerilor. Să potolim valurile dintre Democraţi şi Republicani.

Există medicamentul numit Hidroxiclorochina, apoi un altul Zithromax, din grupa macrolidelor, clasă de medicamente cunoscută de cel puţin 70-80 de ani. Se pare că Zithromax a fost pe piaţă. Acestea sunt medicamente sigure. Potrivit medicilor ce le-au folosit, eficacitatea lor combinată ar fi de cel puţin 99%. Nimeni nu a murit, dintre cei trataţi astfel! Este adevărat?

Dr. Rashid Buttar : Perfect adevărat! Din fericire, dispunem de aceste medicamente. Atenţie însă: FAUCI vorbeşte deja de un vaccin despre care nu ştim nimic. Evident, asta indică anumite interese, un conflict tacit între diversele echipe de cercetare ştiinţifică himerică. Exemplu mai clar nu există.

Oamenii trebuie să se trezească, să îşi dea seama de cele ce se petrec. Economia mondială este în joc. Multe persoane sunt implicate în această enigmă, în conspiraţia financiaro-farmaceutică-medicală, în pandemia ce este deopotrivă escrocherie, tâlhă­rie, crimă. Printre cei implicaţi, FAUCI este cel mai în prim plan. El i-a spus unei prietene de-a mea, Judy Mikovits, ajunsă la puşcărie (unde a stat cinci ani, nt), pentru că a divulgat secrete de nemărturisit, despre studiile şi cercetările virusologice, cunoscute de ea.

Judy Mikovits condusese cercetările pentru transformarea virusului Ebola într-o armă cât mai ucigaşă cu putinţă. Sarcina ei era fabricarea unei cât mai mortale toxicităţi- Ebola, ce urma să fie folosită în scopuri nemărturisite. Cariera i-a fost ameninţată, chiar viaţa i-a fost în pericol. Procurorii i-au înscenat un proces, pentru zădărnicirea propagării unei viitoare pandemii. A fost trimisă la puşcărie… pentru cinci ani! Să se mai gândească… Norocul ei este că aparţine poporului ales!

Gary : Judecătorul ce a condamnat-o este…

Dr. Rashid Buttar : Nu mai are nicio importanţă. FAUCI e tartorul. Toate pistele duc la el. Evident, şi alţii sunt implicaţi. Putem începe cercetarea planurilor secrete ale acestora.

Pe internet, oricine îşi poate face propria sa cercetare. Cel ce caută adevărul, cel ce începe această anchetă nu trebuie să aibă idei preconcepute, nu trebuie să exludă niciun fel de decizie, niciun rezultat posibil. Oricine are un creier, să şi-l folosească. Faceţi propria cercetare. Vom ajunge la aceeaşi concluzie privind clasificările…

Garry : Ce aţi auzit, din partea colegilor, despre clasificările şi reclasificările privind Corona-Virusul?

Dr. Rashid Buttar : Sunt în corespondenţă cu mulţi medici, pe care i-am pregătit. Unii dintre ei îmi sunt prieteni, pe o reţea socială. Deşi nu ştiu totul, absolut toţi consideră că pandemia actuală nu este de natură virală. Flerul lor, de medici cu experienţă clinică, nu îi înşeală. Până şi brancadrierii au înţeles că este vorba de o boală de foarte înaltă altitudine politică, deci conspirativă!

Videoclipurile 3, 4 şi 5, au fost vizualizate de milioane de ori. Mai nou, au lăsat numai unele din ele, partea I-a şi a II-a. Am postat un videoclip de cinci minute, despre Chirurgul General, vizualizat şi el, de câteva milioane de ori. Medicii m-au informat, pentru că, de aproape 20 de ani, nu mai fac urgenţe medicale. Acum mă ocup de cancer. Am pacienţi din 94 de ţări. Ţin legătura cu mulţi dintre medicii ce lucrează în acest domeniu.

Doctorul de la ATI, al cărui videoclip a devenit « viral », a fost blocat, i s-a cenzurat filmul, deşi el este în prima linie, în tranşeele pandemiei actuale. Nimeni nu scrie, nu vorbeşte despre asta. De ce? De ce nu i se permite să îşi spună punctul de vedere?

Când ai pacienţi în tratament intensiv, cu probleme de respiraţie, prima urgenţă este întreţinerea căilor respiratorii. Avem ceea ce numim « ARC-urile medicinei ». Căile aeriene putând fi potenţial compromise, cum te asiguri că pacientul este capabil să respire prin el însuşi, să îşi păstreze active căile sale respiratorii? Apoi creştem la cinci, la zece litri. În final se ajunge la CPAP, ventilare sub presiune pozitivă continuă.

Există studii ce arată că CPAP şi BiPAP sunt mai eficiente decât intubaţia. Când intubezi o persoană, pot apărea traumatisme, baro-traumatismele ventilării mecanice, pneumonia de aspiraţie, care nu-i de glumă, procese inflamatorii în cascadă, trauma căilor respiratorii. Toate acestea pot apărea din chiar clipa instalării intubaţiei  traheale.

Ce au făcut ei? Au ocolit sistemele CPAP şi BiPAP, au luat persoane cu afecţiuni respiratorii, cu sindrom sau impas respiratoriu. Doctorii de la care primesc feedback-urile spun că, într-adevăr, printre locuitorii din New York, bolile respiratorii au luat avânt, ajungându-se la vătămare hipotoxică — şi cum hemoglobina s-ar degrada, luând o formă perturbată, conţinând parcă o literă şi o cifră… « 6 H ».

Cum, necum, cu o jumătate de gură, o spune inclusiv mass-media oficială: există nu numai teoriea conspiraţiei, ci chiar conspiraţia reală. Oricine înţelege asta. Revenind, acest « 6 H » modifică matricea celulară. Practic, ceea ce se modifică, într-un fel specific, sunt canalele ionice pentru calciu, care permit fluxul de calciu către celule.

S-au publicat peste 2000 de studii despre efectul « 6 H », ce va preocupa generaţia următoare a Internetului.

Un G înseamnă un milliard de Hertzi. Au fost realizate studii ce arată că între 1,7 şi 1,8 GHz apar cancere de diferite tipuri, cu implicaţii neurologice. Telefoanele celulare banale operează pe frecvenţe cuprinse între 500-900 de Hertzi. Când « 6 H » va fi complet operaţional, el va avea o valoare cuprinsă între 30 şi 300 de GHz, adică între 30 şi 300 de miliarde Hertzi.

Iată Gary, în doi timpi şi trei mişcări, care-i treaba cu cele 6 videoclipuri. Primul a fost « Conspiraţia COVID-19 – fapte versus ficţiune ». Al doilea, se ştie, a fost intitulat « Conspiraţia COVID-19? », apoi « Toxicologia a fost ignorată ». S-a ajuns la inevitabila eliminare atmosferică a aerosolilor şi gazelor, din avioane prevăzute cu instalaţii speciale, pentru drogarea tuturor, condiţionarea în masă. Oamenii au inhalat otrăvurile lente din atmosferă, s-au intoxicat. Prin 2016-2017, lucrurile au început să transpire, fiind dezbătute la nivel internaţional.

Gary : Mass-media oficială nu mai putea păstra muţenia totală. « BBC » şi « CNN » au relatat că locuitorii din Wuhan s-au revoltat contra ţigărilor cu DDT şi celelalte blestemăţii, din lungul anilor, scandalul cu glifosfatul şi altele mai recente, criza opioidelor amintind uitatul Război al Opiumului. Toxicitatea este primul lucru de care trebuie să fim conştienţi. Ştiinţa este oare iremediabil coruptă? Ştiinţa a devenit cu adevărat criminală? Oamenii de ştiinţă traversează o fază demenţială?

Dr. Rashid Buttar : Al patrulea film a fost « Imunitatea 6 H ». Nimeni nu spune că « 6 H » determină virusul COVID-19, că « 6 H » suprimă sistemul nostru imunitar. Oricărei persoane sănătoase îi scade imunitatea naturală, devenind vulnerabilă la orice, indiferent că este vorba de unde Radio, de o energie reziduală, din diversele câmpuri electromagnetice, etc. Nu sunt expert în nimic. Am pacienţi ce au lucrat în diferite profesiuni, venind la spital cu boli foarte grave. Pentru mulţi doctori, asta nu este o problemă. Se face terapie auto-imunitară cu ozon, se administrează vitamina C, cum fac Chinezii…

În aceste zile de groază, conştient sau inconştient, mass-media oficială practică dezinformarea în stil mare. Seleniul este pastila ce dirijează/controlează naşterea sau apariţia oricărui virus încapsulat. Întrebarea pe care trebuie să ne-o punem este DE CE ? Sugeraţi că dezinformarea este motivul pentru care presa oficială şi organizaţiile mondiale vehiculează afirmaţii false, în mod flagrant şi absolut, răspândind frica şi spaima pe întreg globul pământesc, manipulând oamenii neştiutori.

Gary, nu mi-ai prezentat trecutul meu din forţele armate. Dizia 101-Asalt Aerian a făcut parte din aceste organizaţii. Ţi-am spus, o repet: în numele lui Dumnezeu şi al Ţării făceam o mulţime de matrapazlâcuri. Întreb: « De ce a trebuit să ne scoatem plăcuţele de identificare? ». Nu cumva pentru că, în numele măreţiei auguste a tovarăşului Dumnezeu şi a cuconiţei Ţară, am făcut cu toţii o mulţime de glorioase blestemăţii militare, sub pretextul apărării intereselor strategice, a siguranţei publice? Mulţi dintre colegii mei, veterani cu toţii, spun acelaşi lucru…

Gary : Amintesc aspecte ce pot părea contestabile şi incita la polemică. Poate n-ai uitat. Primul Război din Golful Persic a avut loc pe vremea lui « Papa Bush ». Irakienii aveau bebeluşi în incubatoare, de care se ocupau cu grijă şi dragoste. Incubatoarele astea au sugerat bandiţilor lucrătura infamă ce avea să îl doboare pe bietul Saddam. Pretextul a fost de-a dreptul mârşav. Chipurile, Statele Unite, ar fi intervenit pentru protecţia bebeluşilor, în primul rând, abia apoi pentru interesele petroliere ale Kuweitului. Îţi aminteşti?

Dr. Rashid Buttar :  Da. Îmi amintesc. Pot să-ţi spun numele persoanei cu pricina, dacă asta vrei: Sergentul clasa I-a, Rafael Medina, din Columbia, South Carolina, prieten foarte bun. Am slujit împreună, în Coreea. « Nu ştiu ce se întâmplă, dar pot spune că, împreună cu încă 11 dintre oamenii mei, la sud de paralela cunoscută…». Asta-i tipul de informaţii pe care mass-media nu îl publică niciodată. La sud de paralela cu pricina luptam sub steag fals, pentru a da vina pe alţii şi a justifica acţiunile noastre nu foarte umanitare…

Sursa si articolul intreg: https://www.incorectpolitic.com/exclusiv-interviu-necenzurat-cu-doctorul-rashid-buttar-vaccinare-si-carantina/?fbclid=IwAR0X3U8L_9CZaLxLyR0A46NjsuPwuARyBJCy_vCmExOfWYosHbMPOSDAEAE

 

Comments

comments