Cum a tratat media asa zis de ,,dreapta,, stirea cu pierderea casei de Iohannis in instanta

loading…Dan Tăpălagă de la Hot News. HotNews este un ziar progresist internaționalist agresiv implicat în campania de CENZURĂ declanșată de SOROS prin diversiunea Fake News, un ziar acuzat de Ion Cristoiu și de Radu Moraru că face parte din „Divizia Presă a SRI”. Ziariștii de acolo au fost acuzați de Băsescu că sunt niște lingăi care ling clanțele ambasadelor străine.

DC News – Klaus Iohannis a rămas DEFINITIV fără casă. Cum au tratat știrea site-urile ”de dreapta” (n.red. „de dreapta”? De stânga internaționalistă progresisto-soroșiștă)

Președintele Klaus Iohannis a pierdut definitiv una dintre case în instanță. O pierduse din 2015, dar miercuri s-a încheiat procesul cu privire la ultima cale de atac a familiei Iohannis. Subiectul a fost tratat ca principal în presa centrală și la televiziunile de știri. Pe site-urile considerate de dreapta, a fost o știre ca oricare alta, funcția cea mai înaltă în stat și acuzațiile grave nefiind considerați factori majori de interes.

Jurnaliștii celebri, care, în cazul OUG 13, au scris zeci de editoriale în care au criticat ce a putut să facă Guvernul PSD, sunt absenți cu privire la acest subiect. Nici pe Facebook, nici în ziare, subiectul pierderii casei de către Klaus Iohannis în instanță nu este considerat a fi unul de interes și, ca urmare, nu este tratat ca atare.

Bloggerii (n.red. vă amintiți că ei sunt bloggeri progresiști internaționaliști, nu?) , vehemenți, în alte cazuri vorbesc acum despre discuții între colegi, despre controversele din PSD, continuă să speculeze cu privire la abuzul în serviciu. Nimic, dar nimic, despre Klaus Iohannis și casa cea mai valoroasă din Sibiu pe care a pierdut-o și după ultima cale de atac.

Site-urile de știri, considerate în percepția publică a fi ”de dreapta” (n.red. „de dreapta” e un eufemism. Ele sunt site-uri progresisto-soroșiște internaționaliste), au tratat știrea ca una precum vremea și au ascuns-o în site.

Pe primele pagini sunt culise despre schimbările din Guvernul Grindeanu, în continuare despre OUG 13, despre conflictul dintre Ponta și Dragnea. Despre PSD, în ansamblu și ”marile probleme” din acest partid.

Ce scriu site-urile de știri (n.red. progresisto-soroșiste)

”România Liberă” – ziarul condus de Rareș Bogdan, aplaudacul lui SOROS și el acuzat de Ion Cristoiu, împreună cu toată Realitatea TV, că face parte din Divizia Presă a SRI, ziar la care s-au mutat de la Evenimentul Zilei haita de aplaudaci ai Binomului. transmite că ”Președintele Klaus Iohannis a pierdut definitiv una dintre casele sale, cea din Sibiu. Contestația depusă de avocații lui Klaus Iohannis a fost respinsă de magistrații Curții de Apel Pitești.” Jurnaliștii de la ”România Liberă” notează că președintele ”va fi nevoit să restituie statului român banii încasați din chirie.” Pe prima pagină a ziarului, varianta online, nu apar știri despre casa dobândită ilegal de președinte, fiind necesară căutarea știrii în site.

Pe site-ul ”România Curată” (n.red. ziarul lui Pippidi, finanțat cu sute de mii de euro de SOROS, acolo unde și scrie și senatorul somnambul Goțiu) nu se regăsește această informație.

HotNews (n.red. ziar progresist internaționalist agresiv implicat în campania de CENZURĂ declanșată de SOROS prin diversiunea Fake News, ziar acuzat de Ion Cristoiu și de Radu Moraru că face parte din „Divizia Presă a SRI”, ziar acuzat de Băsescu că e plin de lingăi care ling clanțele ambasadelor străine.) – citează știrea de agenție și transmite că ”Familia Iohannis a pierdut definitiv casa din centrul Sibiului. Curtea de Apel Pitesti a respins contestatia in anulare”.

Ziarul ”Adevărul” (n.red. cel mai agresiv ziar progresisto-soroșist și anti-național când vine vorba de domnitorii și de eroii neamului, ziar care-i aduce în permanență laude „mărețului” SOROS și care îi înjură pe toți cei care-l critică pe Soros)notează că președinte a pierdut definitiv ”apartamentul” din Sibiu: ”Klaus Iohannis a pierdut apartamentul din centrul Sibiului. Verdict definitiv al instanţei din Piteşti. Reacţia Administraţiei Prezidenţiale”.

Ziare.com (un ziar progresist internaționalist agresiv inclus de Ion Cristoiu în Divizia Presă a SRI) transmite ”Presedintele Klaus Iohannis pierde definitiv o casa din centrul Sibiului, pentru care se judeca in diverse instante de ani intregi. Magistratii Curtii de Apel Pitesti au luat, miercuri, o decizie definitiva in defavoarea presedintelui. Instanta de la Pitesti nu a acceptat contestatia in anulare formulata de Iohannis, in urma sentintei defavorabile de la Curtea de Apel Brasov. In plus, presedintele va fi nevoit sa achite cheltuieli de judecata catre mai multi dintre paratii din proces.”

(n.red. Dar unde sunt alte oficine progresisto-soroșiste ca Digi24? Unde sunt Gândul și Mediafax? Sau Republica minerului CTP aplaudacul lui Iliescu și al FSN-ului de la Mineriade, astăzi acuzat de Crime împotriva Umanității? Sau oficine sorosiște mai mici ca GreatNews și PressOne?)

Sursa: DCNews.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns