De ce au amutit marile retele sociale in fata „Imperiului vaccinului” detinut de Bill Gates

Motivul pentru care cofondatorul Microsoft este mediatizat atât de mult în această perioadă se datorează faptului că Bill Gates este în prezent cel mai mare producător de vaccinuri din lume, cu o agendă clară pe masa de lucru: vaccinare în masă ne spun cei de la evz.ro

Gates este, de asemenea, cel mai mare donator atât la Organizația Mondială a Sănătății (OMS), în prezent investigată de Statele Unite pentru manipularea pandemiei coronavirusului Wuhan (COVID-19), cât și Fundației CDC, ambele acționând ca arme de marketing pentru imperiul său.

Nu există nici o îndoială că Bill Gates trăiește pentru vaccin, obiectivul său numărul unu fiind acela de a vaccina fiecare persoană de pe planetă…Gates a afirmat, de fapt, acum un an și jumătate că „ezitarea la vaccin” este o „amenințare la sănătatea globală”.

Alți „abonaţi” la banii lui Gates

Pe lângă OMS şi CDC, lista lui Gates include şi PAC (Comitetul de Acțiune Politică). Președinte al Comitetului este Adam Schiff, iar Gates i-a mărit contribuțiile. După cum vă amintiți, Schiff a apelat la Facebook, Google și Amazon la începutul anului 2019 pentru a cenzura toate „dezinformările despre vaccin” de pe platformele lor.

„Vaccinurile sunt eficiente și sigure”, a scris Schiff într-o scrisoare către acești giganti tehnologici. „Nu există dovezi care să sugereze că vaccinurile cauzează o boală care poate pune viața în pericol”.

Mai mult, potrivit naturalnews, Gates ar fi crescut bugetul „Vaccine Court” cu încă 11.200.000 de dolari. Din acest fond s-ar fi plătit aproximativ 4 miliarde de dolari familiilor de copii care au rămas invalizi sau au murit din cauza vaccinării.

Deşi se ştie că OMS, cât și CDC sunt finanțate în mare măsură de Gates – aceste două entități pro-vaccin – sunt de încredere în faţa tuturor atunci când vine vorba de informarea omenirii despre cele mai bune practici în domeniul sănătății. Și totuși, aceleași două entități dirijează Facebook, Pinterest și alte platforme Big Tech care acum cenzurează intens „dezinformarea” despre vaccinuri.

Sursa: evz.ro

Comments

comments