Iohannis pierde definitiv una dintre casele din Sibiu…

loading…


Magistraţii Curţii de Apel Piteşti au respins astăzi contestaţia în anulare formulată de Președintele Klaus Iohannis în dosarul privind casa familiei din Sibiu, pierdută definitiv în urma procesului de la Curtea de Apel Braşov, transmite Antena 3.

Vezi și Sentința Curții de Apel Brașov: soții Iohannis au dobândit cu rea-credință casa din N. Balcescu 29

Contestaţia în anulare formulată de familia Iohannis împotriva deciziei instanţei din noiembrie 2015, prin care cei doi soţi au pierdut un imobil aflat în centrul Sibiului, s-a judecat la Curtea de Apel Piteşti, conform deciziei din 6 aprilie 2016 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Instanţa supremă a admis atunci o cerere depusă de familia Iohannis, prin care s-a solicitat strămutarea procesului de la Curtea de Apel Braşov la o altă curte de apel din ţară, decizia fiind definitivă.

„Ia act de renunțarea la cererea de intervenție. Respinge contestația în anulare. Obligă contestatorii la plata cheltuielilor de judecată în sumă de 1.700 lei către intimata Antonescu Elisabeta și 1.700 lei către intimații Oargă Ioan, Oargă Ioan Adrian, Oargă Steluța Ancuța”, se arată în încheierea de ședință publicată pe portalul instanțelor de judecată din Argeș, preluată de Agerpres. Conform aceleiași surse, hotărârea Curții de Apel Pitești este irevocabilă.

Practic nu mai există nicio modalitate de a ataca decizia instanței, contestația în anulare fiind singura cale extraordinară de atac.

Sursa:dantanasa.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns