Mi s-a lăsat să înțeleg că nu doamna Kovesi ia aceste decizii, este nevinovată, altcineva dictează aceste acțiuni. Asta mi-a lăsat de înțeles doamna Rădescu, că doamna Kovesi este un executant. Doamna Rădescu mi-a transmis și să am grijă și că trebuie să mă gândesc că am un copil de crescut. În biroul dânsei, la Inspecția Judiciară, mi-a transmis acest lucru. Am făcut o plângere împotriva acestei doamne și o voi completa și cu aceste aspecte.
Doamna Kovesi mi-a adresat prima jignire spunându-mi că sunt perversă. Acest cuvânt a fost folosit.  Am simțit-o ca pe o jignire și a fost singura dată când am ieșit plîngînd din biroul unui șef. Discutăm, în mod cert, despre încălcarea legii.
Dosarul ALRO s-a clasat după ce am fost dată afară din DNA. Nu se apropria termenul de prescripție, nu înțeleg de ce a fost clasat”, a mai relatat fostul procuror Mihaela Iorga, în cadrul aceleași emisiuni.
De cealaltă parte, șefa DNA,Laura Codruța Kovesi, neagă acuzațiile aduse de către fostul procuror.
„Nu a existat nicio discuție cu vreun procuror din DNA sau cu inculpata Moraru Iorga Mihaela despre un dosar despre vreun ministru care putea să ajungă premier”, a fost replica procurorului șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, într-un răspuns transmis site-ului ziare.com.

Înregistrare incendiară. Unei procuroare i-au „paralizat picioarele de frică” după ce a vorbit cu Kovesi