MAFIA Romsilva a incercat eliminarea fizica a activistului de mediu Tiberiu Bosutar

Aseară, scene parcă rupte din filmele cu mafioți au avut loc pe raza comunei Stulpicani. Pe la ora 19.00, Tiberiu Boșutar, președintele Asociației Moldovița, a fost atacat cu sălbăticie de către Mugurel Nacu, consilier în cadrul Gărzii Forestiere Suceava și de fiul acestuia, Ionel Nacu, patronul SC Fenster Dor SRL Stulpicani, o firmă implicată în tranzacțiile ilegale cu lemne, toate aceste fapte fiind relatate pe larg in ziardesuceava.ro

Din primele afirmații obținute, Tiberiu Boșutar, împreună cu alte trei persoane, s-au deplasat cu două mașini la Broșteni, unde ar fi dorit să filmeze mai multe ilegalități ce ar fi fost săvărșite în pădurile din zonă. Ei au fost întorși din drum de mai mulți pădurari, care nu le-au permis să pătrundă în fondul forestier.

Boșutar și amicii săi au făcut cale-ntoarsă și au decis să se întoarcă la Moldovița. La întoarcere, ei au trecut prin fața societății Fenster Dor, moment în care din curtea firmei a ieșit direct prin poartă cu mașina Ionel Nacu, care a blocat strada. Din spatele său și-a făcut apariția Mugurel Nacu, la volanul altui vehicul, cu care a intrat frontal în autoturismul lui Tiberiu Boșutar. Cei doi Nacu, tată și fiu, au coborât din mașini înarmați cu topoare și au început să lovească atât automobilul lui Boșutar cât și vehiculul amicilor săi, producându-le pagube însemnate.

Din fericire, în urma acestui scandal rupt parcă din filmele cu acțiune nimeni nu a fost rănit.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, care i-au dus la secție pe toți cei implicați, pentru a le fi luate declarații. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de distrugere și lovire sau alte violențe.

SC Fenster Dor SRL Stulpicani, firma lui Ionel Nacu, fiul angajatului de la Garda Forestieră Suceava, a fost implicată în mai multe tranzacții ilegale de lemne, pe care ziardesuceava.ro le-a făcut publice.

 

Sursa: ziardesuceava.ro

Comments

comments