Mihai Goțiu a adormit din nou în plen. Cum s-a scuzat senatorul USR

miercuri, 15 februarie 2017

Mihai Goțiu a adormit din nou în plen. REACȚIA DURĂ a senatorului USR

Senatorul USR Mihai Goțiu a fost surprins pentru a doua oară dormind în Parlament, la doar câteva zile după ce a fost prins moțăind la şedinţa celor două Camere reunite pe bugetul pe 2017, relatează Antena 3.

Contactat telefonic de jurnaliștii de la Antena 3, senatorul a explicat că poza i-a fost făcută în timp ce clipea și a argumentat că era în pauză. „Nu mai poate să clipească omul în Parlament că devine știre? Ori trebuie să stăm drepți 10 ore pe zi?”, a fost răspunsul senatorului USR.

Ulterior, într-o postare pe contul personal de Facebook, Goțiu a infirmat faptul că a ațipit în plenul Senatului, precizând că este ținta unui atac, dar că nu se lasă intimidat de nimeni.

„Țin să le transmit pe această cale tuturor celor care încearcă să mă intimideze, că nu vor reuși. Să ne înțelegem, pentru faptul că am ațipit în timpul discutării bugetului, după mai multe seri și nopți de proteste nedormite, după sesiuni extraordinare și după discuțiile și susținerile reale a amendamentelor pe buget, din comisii, mi-am cerut scuze și m-am auto-sancționat. Atacurile însă au continuat. Pentru faptul că, în calitate de vice-președinte de Senat, l-am întâmpinat pe președintele României, Klaus Iohannis (pt. că d-nul Tăriceanu nu s-a „coborât”), televiziunile și vuvuzelele de partid au reîncălzit mizeria cu fotografia cu tânărul boem care dormea în Vama Veche pe pet-uri de bere, deși se știa deja, dincolo de orice dubiu, că nu e vorba de mine în acea imagine.

Pentru că nu m-am „cumințit” și ieri m-am bătut ca legea de adoptare a Ordonanței 13 să fie respinsă înaintea Legii de adoptare a Ordonanței 14, și pentru că luni seara mi-am „permis” să-i interpelez pe miniștrii Educației și Cercetării pe tema „reorganizării” consiliilor consultative, am devenit ținta unui nou atac, în care se pretinde că aș dormi în Senat (a se vedea imaginea de mai jos). Priviți cu atenție imaginea – e un print screen pe momentul în care clipesc (și în care orice om care clipește pare că doarme) ÎNAINTEA sesiunii de interpelări de luni seara. Priviți și minunați-vă, însă, câți parlamentari sunt în sală!!! Asta nu-i deranjează însă pe cei de la televiziunile și trollii PSD!

Reamintim că, după ce e a fost filmat în timp ce dormea în plen, Mihai Goțiu a anunţat că se auto-sancţionează cu indemnizaţia pe o săptămână.

Comments

comments

Lasă un răspuns