Nigel Farage cunoscutul politician englez declara ca scopul presupus al lui Soros ar fi acela de a „scăpa de statele naționale” prin migrații masive.

În loc să investigheze presupusele legături cu Rusia cu președintele american Donald Trump, lumea ar face mai bine să se concentreze asupra activului politic George Soros, spune fostul lider al Partidului Independenței Britanice (UKIP), Nigel Farage.

Într-un interviu acordat Fox News, Farage se referă la Soros ca fiind „cineva care nu a făcut nimic ilegal”, dar susține că „democrațiile statelor naționale” ar trebui să fie preocupate de sumele uriașe ale fondurilor a plecat peste tot în lume.

Politicianul britanic acuză astfel milionarul, de 87 de ani și de origine maghiară, de organizațiile fondatoare care, în opinia sa, încearcă să revină la rezultatele referendumului britanic privind apartenența la Uniunea Europeană.

La rândul său, Soros spune că este mândru că a donat 553.000 de dolari pentru campanie în favoarea șederii Regatului Unit în UE.

Soros sa născut în Ungaria după al doilea război mondial. În anii 1950 sa mutat în Statele Unite. El este convins că decizia poporului britanic din 2016 este o greșeală tragică care dorește să slăbească țara.

„El nu crede în ceea ce el numește” naționalism „, sau ceea ce eu numesc” democrația statului național „, a spus Farage în Fox News. Scopul presupus al lui Soros ar fi acela de a „scăpa de statele națiunii” prin migrații masive.

Comments

comments

Lasă un răspuns