Ninel PEIA, ex-deputat PSD, face o DEZVĂLUIRE uluitoare despre RELAȚIA dintre ONG-urile lui SOROS și GUVERNUL CIOLOS

Fostul parlamentar PSD Ninel Peia, care s-a făcut remarcat prin mai multe inițiative legislative originale, cum ar fi Legea mamelor eroine sau cea a interzicerii educației sexuale în grădinițe și școli fără acordul părinților, susține că “foarte multe dintre societăţile fără profit implementate de Soros sunt plătite din fonduri… guvernamentale”.

Asta după ce, susține el în articolul publicat sub titlul “Cum ne-o trag sorosiștii pe banii noștri”, milardarul Soros a tăiat din 2015 finanțarea ONG-urilor din România.

“Acum, să vorbim despre finanţarea tăiată de Soros în 2015. Prima la mână, nimeni nu finanţează nimic la infinit, mai ales dacă obiectivele urmărite iniţial nu s-au îndeplinit într-un timp dat. Ca să nu mai vorbim despre prestaţia jalnică a lătrăilor crescuţi în curţile ONG-urilor stipendiate de Soros. Deci, nu a ieşit nici aia, nici aia. Dar, întotdeauna există un dar.

Acum, foarte multe dintre societăţile fără profit implementate de Soros sunt plătite din fonduri… guvernamentale.

Cum? Simplu. În anii trecuţi acestea au dezvoltat planuri de finanţare de la buget pe diverse teme. Dacă nu aveau printre activităţile societăţilor acele obiective şi-au făcut extensii, la nevoie au inventat alte societăţi-pui ş.a.m.d. Acum, numai SRI mai ştie câţi lătrăi sorosişti iau bani de la bugetul Ţării pe care o discreditează permanent. Şi nici eu, daramite dumneavoastră, n-avem idee câte aşa-zise studii despre “Evoluţia mierlelor la minus 23 de grade Celsius” sau “Tusea la viermii de mătase” sunt plătite cu bani grei ca să aibă slugoii lui Soros vână să spurce Neamul Românesc”, scrie Ninel Peia.

Tot Peia a descoperit că Norvegia a luat cumva locul lui Soros în finanțarea ONG-urilor: “Desigur, mai există şi alte surse de finanţare la fel de grase şi cât se poate de legitime pe care aceste ONG-uri le accesează cu mare spor. Un exemplu sunt chiar granturile norvegiene (banii României de fapt). Norvegia, nefiind în UE, dar ca să îşi menţină avantaje ca şi un membru UE (acces la piaţa liberă, fără taxe, şi în România), trebuie să contribuie la diverse programe în aceeaşi UE, deci şi în România. Să nu vă mire faptul că multe dintre granturile acestea merg spre ONG-urile inventate de Soros. De ce? Pentru că au toate elementele de know-how ca să le poată accesa fără probleme, ca să nu mai zicem că unele vin cu dedicaţie…

Aşa se hrănesc lătrăii lui Soros în România de azi. Desigur, cea mai supărătoare dintre aceste finanţări este partea care vine de la bugetul Ţării”, concluzionează Peia în articolul publicat aici

Comments

comments

Lasă un răspuns