Noul ministru al Transporturilor : ‘Minutul meu, prea SCUMP pentru șantiere…’

Intrebat de presă dacă va utiliza dronele sau cortul pentru a monitoriza lucrările de autostrăzi, referire la declarații anterioare făcute de foștii miniștri Răzvan Cuc și Dan Șova, Lucian Șova a spus că minutul unui ministru al Transporturilor este prea scump pentru a călători între șantiere.

Nu acelaşi lucru se poate spune, potrivit acestuia, şi despre timpul subalternilor lui, secretari de stat.

”Apreciez ca minutul unui ministru al Transporturilor este prea scump pentru a călători între diverse șantiere …apreciez că secretarii de stat (ce au rand de miniștri la rândul lor – n.red.) trebuie să stea mai mult pe teren, că șefii de companii să iși folosească aparatele imense care le au la dispoziție”, a spus el, potrivit DIGI24.

Singurele termene ce le poate da noul ministru nu se referă însă la autostrăzi, ci la programul său la Ministerul Transporturilor: ”Mi-am dat termen de 12 ore pe zi cinci zile pe săptămână” a spus el adăugând că are ”un reflex administrativ, rezultat din calitatea de funcționar public”.

Lucian Șova a mai activat în cadrul Ministerul Transporturilor în perioada 2000-2005 când a fost consilier al ministrului Transporturilor, șef al Autorității Rutiere Române, director general al Direcției Transporturi Rutiere.

Sursa:stiripesurse.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns