Pe timp de pandemie, Dragoș Pâslaru de la PLUS solicită libertatea de deplasare pentru cuplurile homosexuale care au copii

Din anii de groază, de început, ai regimului ateu, comunist, așa ceva nu s-a mai auzit!

Ca să nu rămână mai prejos decât USR care dă în judecată preoții și monahii de la Cluj din cauză că au utilizat o singură linguriță pentru împărtășirea credincioșilor la ultima slujbă la care aceștia au putut participa, colegii lor de la PLUS nu au vrut să fie mai prejos. Deși Biserica Ortodoxă Română se află în prima linie a bătăliei pentru limitarea și eradicarea pandemiei cu noul coronavirus Covid-19, ajutând concret, donând materiale sanitare și echipament medical, ori sprijinind bătrânii și pe cei izolați, ori carantinați, Partidul PLUS este foarte preocupat de drepturile homosexualilor.

Astfel, domnul Dragoș Pâslaru, europarlamentar din partea PLUS și fost Ministru în vremea guvernării Cioloș, este unul din semnatarii unei petiții adresate Comisarului European pentru Egalitate, Helena Dalli, prin care solicită libertatea de deplasare pentru cuplurile homosexuale care au copii.

În scrisoare, Dragoș Pâslaru și colegii săi reclamă faptul că unele țări nu recunosc aș zisele „familii” homosexuale, deși altele o fac și cer, printre altele, nici mai mult, nici mai puțin decât IMPUNEREA unei Directive a Comisiei Europene prin care statele SĂ FIE OBLIGATE SĂ RECUNOASCĂ „pentru toate scopurile legii naționale” toate certificatele de căsătorie, de parteneriat, de naștere, de adopție, emise de către un alt stat UE, chiar dacă sunt pentru „familiile curcubeu”.

Această petiție este asumată de către 22 de europarlamentari, Dragoș Pâslaru fiind singurul român semnatar. Reamintim că respectivul europarlamentar este vicepreședintele Grupului European pentru Drepturile Copilului din Parlamentul European. În timp ce România, continentul nostru și lumea întreagă se luptă pentru eradicarea pandemiei de Covid-19, acești domni nu au altceva mai bun de făcut! Asta da responsabilitate și grijă!

Sursa: damboviteanul.com

Comments

comments