Protestatarului de la Odobesti, Birsan Cosmin Razvan i se incearca fabricarea unui dosar de lipsire de libertate

loading…Dupa cum bine stiti Birsan Cosmin Razvan se afla de ceva timp in razboi cu autoritatile locale ale orasului Odobesti-Vrancea, aceasta atragand asupra sa furia primarului din oraselul vrancean care nu de putine ori l-a amendat cu niste sume foarte mari…acum i se incearca si fabricarea unui dosar penal pentru o presupusa lipsire de libertate,va redam postarea pe o cunoscuta retea de socializare dupa ce a fost audiat de Politie:

,,In urma sesizarii DGASPC Vrancea s-a intocmit DOSAR PENAL privind comiterea la data de 07.01.2017 a infractiunii de lipsire de libertate de catre Birsan Cosmin Razvan,adica eu.
Am filmat un asistat social care se plangea de conditiile de la CITO Odobesti,am vrut sa fac un bine si m-am trezit cu un dosar penal.Urmariti filmarea din 07.01.2017 sa vedeti ca omul acesta vorbeste asa cum poate,dar LIBER !
Mai mult decat atat,organul de cercetare penala este comisarul sef Vasile Cristian,sotul doamnei Director Economic de la DGASPC Vrancea.Doamna Vasile este subalterna doamnei Director DGASPC Vrancea,Nicolas Daniela,sotia primarului PSD Odobesti,Daniel Gheorghe Nicolas care imi cere in instanta daune morale de 150.000 Ron.Ce cumetreala si ce imbarligatura.Ce CARACATITA am de combatut in Vrancea !? Este INCREDIBIL !
Este clar,vor se ma bage la puscarie !
Bine ca am 6 martori care infirma acuzatiile !
Dar,in Vrancea,mica Koree de Nord,totul este posibil ! DEMOCRATIA A MURIT ! Nu renunt si REZIST ! Am postat si filmuletele ! Arata aceasra persoana ca este lipsita de libertate??,,

Comments

comments

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: