Silviu Mănăstire, de la B1 TV, atac violent la Traian Băsescu: Or ai fost părtaș, or ai fost papagal

loading…Traian Băsescu l-a criticat dur pe Silviu Mănăstire, jurnalistul de la B1 TV care a spus că în mandatul de președinte, ”regimul Băsescu”, în România s-a furat. Băsescu a scris un mesaj nedemn pentru un fost președinte de stat pe pagina sa de Facebook.

Mănăstire nu s-a lăsat intimat și a reacționat și el. I-a răspuns lui Traian Băsescu cu aceleași cuvinte, dar a lansat și câteva aluzii. Singurul care a scris despre subiect a fost Ion Cristoiu, într-un editorial de pe blogul său.

Iată contraatacul violent al lui Mănăstire la adresa lui Băsescu:

”M-a înjurat Traian Băsescu ca la usa cortului pe Facebook, în numele libertății de exprimare. Am primit pasa și o dau și eu mai departe!

Din câte știu eu, Băsescu nu e minoritar, dar le are cu înjurăturile cum e măgarul plin de pecingine. Băsescu e marinar de cursa lungă și are portul în sânge. Ar fi greu să mă iau cu el la trântă pe subiectul ăsta.

Ce fel de om aș fi dacă aș spune că Băsescu a mâncat kăkat timp de 10 ani cât oamenii lui au furat Roamania de au rupt-o în doua? Nu voi zice asta, pentru ca nu am probe și pentru ca mi-e frică că fostul președinte m-ar acuza din nou ca mănânc kăkat.

(Traiane, fii măcar bărbat și scrie kăkatul cu C sau măcar cu K mare. La câte ai văzut tu la viața ta, nu trebuie să te sperie o mică problemă de coprofagie! Ai mâncat și tu, mănânc și eu aici cu tine. Viața e o mâncătorie continuă, tu știi cel mai bine.)

Cu Băsescu lucrurile sunt complicate. Nici nu știi ce să faci când te înjură. Să-i răspunzi sau să-i dai cu piciorul pe la spate cum a procedat el? Recunosc că mesajul ăsta este un fel de răspuns care îmi provoacă o greață. Omul a fost totuși președintele României! Și uite cum am ajuns să ne înjuram, în numele libertății de exprimare.

Ei bine, asta NU este libertate de exprimare. E un virus al datului cu parul în cap pe care Traian Basescu l-a raspandit în România timp de 10 ani.

Și să se consemneze. Băsescu m-a înjurat pentru ca am spus că în regimul lui s-a furat în România. DA, s-a furat! Iar TU erai cel mai informat om din România. Or ai fost părtaș, or ai fost papagal! Alege!”.

Comments

comments

Lasă un răspuns