Simona Halep are sanse mari să redevină numărul unu mondial

Simona Halep a primit azi o veste extraordinară. Organizatorii turneului Premier de la Dubai i-au acordat un wild card, iar eleva lui Darren Cahill are şanse mari să câştige punctele care o despart de Caroline Wozniacki actualul lider mondial.

Daneza nu s-a înscris nici la Doha şi nici la Dubai şi se pare că după câştigarea Grand Slam-ului de la Australian Open, are de gând şă-şi trecă pe primul plan viaţa personal.
Simona nu este obligată să-şi apere nici un punct la Doha şi îşi poate recupera fără probleme cele 349 de puncte care o despart de Woszniaki.

Turneul de la Dubai va fi însă unul deosebit de puternic, organizatorii anunţând deja pe tablou de concurs nume precum Elina Svitolina (Ucraina, 3 WTA), Garbine Muguruza (Spania, 4 WTA), Karolina Pliskova (Cehia, 5 WTA), Caroline Garcia (Franţa, 7 WTA), Angelique Kerber (Germania, 9 WTA) şi Julia Goerges (Germania, 10 WTA).

Jucătoarea din România a câştigat turneul din Emirate în 2015, turneu care se va desfăşura anul acesta între 19 şi 25 februarie.

Comments

comments

Lasă un răspuns