Tolontan acuzat de diversiuni si stiri false in cazul radiatilor de la Muzeul de Geologie

O VESTE FOARTE IMPORTANTĂ PENTRU TOȚI BUCUREȘTENII !
Valoarea radiațiilor generate de anumite potențiale energii radioactive măsurate pe probe momentane în data de 14.02.2017 în mai multe locații din zona Piața Victoriei și Arcul de Triumf, au evidențiat că valorile înregistrate atât asupra fondului natural, cât și la limitele unor clădiri SE SITUEAZĂ CU MULT SUB VALOAREA LIMITĂ ADMISĂ CARE NU AFECTEAZĂ VIAȚA ȘI SĂNĂTATEA OAMENILOR, SAU NU AFECTEAZĂ DIVERSELE ACTIVITĂȚI CARE SE DESFĂȘOARĂ ÎN ACEASTĂ ZONĂ.
Bucureștenii și mai ales locuitorii din această zonă trebuie să cunoască că nu există nici un risc cu privire la o potențială contaminare radioactivă sau de altă natură care să le afecteze sănătatea. Mai mult, veștile care au fost vehiculate de către un jurnalist iresponsabil că în zonă ar exista unele riscuri, mai ales în zona Muzeului de Geologie sunt total false și nu se bazează pe nici un suport științific.
Totodată, instituțiile abilitate ale statului care răspund de monitorizarea nivelului de radioactivitate de pe teritoriul României ar fi fost primele în măsură să anunțe populația dacă ar fi existat un potențial risc în acest domeniu, fapt care nu s-a dovedit a fi necesar.
Veștile vehiculate de anumiți jurnaliști privind un nivel foarte mare al valorilor radiațiilor radioactive din zona Muzeului de Geologie sunt total false și s-a dovedit că au un caracter strict diversionist, cu scopul de a dezinforma și mai ales de a alarma în mod total nejustificat populația.
Cred că autorii acestor diversiuni ar trebui să iasă public și să recunoască că au făcut un act profesional care se află în afara sferei deontologiei lor profesionale, mai ales că nu este bine sub nici o formă să ne jucăm cu acest gen de știri care pot fi pedepsite și de lege pentru o zvonistică nereală și mai ales tendențioasă cu un caracter diversionist.

Comments

comments

Un comentariu la „Tolontan acuzat de diversiuni si stiri false in cazul radiatilor de la Muzeul de Geologie

  • 15 februarie 2017 la 18:04
    Permalink

    Asa lipsa de profesionalism din partea urechistilor de la gazeta!!! Si se mai laudă ca au consultat experti independenti. Halal experti care le-au spus ca asemenea doze de radiatii sunt posibile. E vorba de ordine de marime. Am impresia ca tot cu ordine de mărime s-au jucat si in scandalul hexipharma…jalnic.

Lasă un răspuns