Traian Basescu: Olandezul Frans Timmermans si procurorul sef Kovesi, deveniti legende europene anticoruptie presau sistemul sa furnizeze dosare si arestari.

ARESTARI LA COMANDA LUI TIMMERMANS SI KOVESI – Dezvaluirea lui Traian Basescu: “Olandezul Frans Timmermans si procurorul sef Kovesi, deveniti legende europene anticoruptie presau sistemul sa furnizeze dosare si arestari. Cei doi livrau zilnic dosare, multe din ele contrafacute, la fabricile de inscenari de la Ploiesti, Brasov, Oradea, Constanta, Bucuresti”

Laura Kovesi si vicepresedintele executiv al Comisiei Europene, Frans Timmermans, au ordonat arestari. Conform luju.ro dezvaluirea a fost facuta de Traian Basescu.

Fostul presedinte al Romaniei afirma intr-o postare pe pagina sa de Facebook, marti seara, 16 iunie 2020, ca Laura Kovesi si Frans Timmermans (cel care in timpul guvernarii PSD se credea stapanul Romaniei, dadea ordine de la Bruxelles, dar care a tacut malc dupa ce regimul Iohannis a acaparat intreaga putere) au presat sistemul pentru a produce arestari. Si nu doar atat: Traian Basescu dezvaluie ca Laura Kovesi (foto a treia din stanga) si Frans Timmermans (foto al treilea din dreapta) chiar livrau zilnic dosare, multe dintre ele contrafacute, catre structura centrala a DNA, dar si catre structurile DNA din Ploiesti, Brasov, Oradea si Constanta.

Altfel, alaturi de Laura Kovesi si Frans Timmermans, in poza de mai sus ii puteti vedea pe:

-fostul Procuror General Augustin Lazar;

-fostul sef al DIICOT Daniel Horodniceanu;

-fosta sefa ICCJ Cristina Tarcea;

-judecatoarea Simona Marcu din CSM;

-procurorul Codrut Olaru din CSM;

Redam dezvaluirile lui Traian Basescu:

“Conflictul de interese!

Este o infractiune de serviciu pe care Codul Penal o sanctioneaza cu 1 la 5 ani inchisoare si interzicerea unor drepturi civile.

In Romania, zeci de primari, consilieri locali, parlamentari, ministri in functie sau fosti ministri sau conducatori de campanii electorale, au trecut prin arest preventiv, prin ani lungi de judecata incheiati cu condamnari in numele ‘conflictului de interese’.

Niciodata Bruxellul nu era multumit, nici de numarul de condamnari si nici de anii de inchisoare. Olandezul Frans Timmermans si Procurorul sef Kovesi, deveniti legende Europene anticoruptie presau sistemul sa furnizeze dosare si arestari. Cei doi livrau zilnic dosare, multe din ele contrafacute, la fabricile de inscenari de la Ploiesti, Brasov, Oradea, Constanta, Bucuresti.

Fara acces la Schengen, fara credibilitate, dar cu doua grupari in Parlamentul European a caror singura preocupare era sa-si denigreze tara, Romania se scufunda in mocirla unei tari fara relevanta in interiorul UE, chiar daca era a saptea tara ca marime din 28.

In 2018 au aparut doua rapoarte cu efecte zdrobitoare:

Unul se numeste ‘Fraudarea TVA’ din care aflam ca la nivelul UE, crima organizata fura din TVA aproximativ 170 MILIARDE EURO anual, prin crearea unui ‘carusel al fraudei’. O astfel de masinarie de furat bani n-ar fi putut functiona fara ingaduinta unor inalti functionari.

Mai aflam ca pe piata se vand anual tigari netimbrate in valoare de cca 10 miliarde Euro;

Si pentru ca lucrurile sa fie rotunde, aflam ca anual, din fondurile europene se fura cca 350 – 450 milioane euro, campionii fiind oameni dintr-un stat fondator.

Un asemenea nivel de fraudare n-ar fi putut functiona fara ca oameni importanti sa se afle intr-un grav conflict de interese.

Este motivul pentru care, in Plenul Parlamentului European am cerut uniformizarea definitiei conflictului de interese.

P.S. – In afara acestui raport bine ferecat in sertarul lui Frans Timmermans, mai sta raportul cu privire la coruptia din interiorul Uniunii Europene. Cu aceste doua rapoarte este greu sa mai sustii ca singura tara corupta este Romania. Operatiunea a esuat, pionul principal a fost extras si pus la adapost, iar Timmermans nu mai vorbeste de coruptie”.

Sursa: luju.ro

Comments

comments