Trupele paramilitare de stanga ale lui Soros: ANTIFA, desemnate de Trump ca organizatie terorista.

Președintele american Donald Trump a anunțat duminică decizia de a desemna drept organizație teroristă mișcarea Antifa, mișcare ce reunește o puzderie de grupări de extremă stânga răspândite pe teritoriul Statelor Unite. Decizia survine pe fondul violențelor din SUA care de la un simplu protest față de uciderea cetățeanului de culoare George Floyd au fost rapid acaparate de extremiștii Antifa și transformate într-o tentativă de a distruge însuși statul american.

„Violențele la care instigă și se dedă Antifa și alte grupări similare în contextul acestor revolte este terorism intern și va fi tratat ca atare”, a spus Trump, adăugând că forțele antiteroriste ale FBI vor fi utilizate pentru a identifica „instigatorii și organizatorii acțiunilor criminale” din ultimele zile.

Zeci de orașe americane au fost paralizate de proteste violente, în cursul cărora au foste jefuite și incendiate magazine, iar trupele de ordine și sedii de poliție au fost atacate, inclusiv cu cocktailuri Molotov.

Pentru a înțelege ce se întâmplă în aceste zile, trebuie să privim la cine a ieșit în stradă.

Pe de o parte, avem mulți negri din cartierele sărace ale marilor orașe, care au profitat de a haos pentru a fugi cu cărucioare pline de marfă din magazinele devastate. La Chicago, niște protestatari mai gospodari au ieșit la demonstrație cu camioane de mutat mobila, numai bune să încarce în ele produse din magazine, precum și bancomate furate de la bănci. Genul acesta de protest prin jaf au mai fost în SUA, arată spectaculos, dar nu e nimic nou.

 

Ceea ce este nou e amestecul grupărilor la care s-a referit Donald Trump. Mișcarea Antifa a intrat în centrul atenție după incidentele violente din Charlottesville , din 2017, când extremiștii de stânga au provocat tulburări la o manifestație unor organizații de dreapta. Termenul de Antifa vine de la antifascist și a devenit foarte la modă printre progresiștii care îl califică pe Trump drept un dictator, chiar mai rău ca Hitler. Este greu de spus cine conduce Antifa, cel puțin la vedere. Conducătorii din umbră sunt oameni ca George Soros și asociații săi mai puțin celebri. Despre George Soros se știe că finanțeaz,ă mai mult sau mai puțin la vedere, 187 de grupări de stânga, de la mișcări ale negrilor, la feministe, minorități sexuale și până la comuniști sadea. (Aveți aici o listă probabil incompletă a grupărilor sprijinte de George Soros.)

Cum scoți în stradă aceste grupări? Simplu, cei care dau banul știu cui îl dau, iar șefii locali ai acestor grupări anarhiste știu ce au de făcut. Unii dintre primarii orașelor devastate au spus clar că printre protestatari sunt oameni veniți din afară, oameni care vin cu scopul precis de a deturna ce a fost un protest justificat într-o revoltă împotriva sistemului. Prezența militanților Antifa la aceste violențe este demonstrată prin apariția lozincilor gen „Fuck Capitalism”, dar și a apelurilor la lupta de clasă ”Moarte bogătașilor”. Din nefericire pentru societatea americană, aceste grupări ideologice au proliferat în rândurile tineretului, mai ales în mediul universitar unde îndoctrinarea cu idei comuniste este la ordinea zilei.

George Soros și prietenii săi se folosesc de niște negri săraci și niște tineri stupizi care nu au idee ce înseamnă comunismul pentru a distruge sistemul american actual. Și mai ales pe Donald Trump, un naționalist convins. Naționaliștii nu au ce căuta în lumea globalistă, la care visează Soros, nici naționaliștii americani, nici cei europeni. Ura împotriva albilor și umplerea Europei cu imigranți servesc aceluiași scop, distrugerea popoarelor suverane care nu ar acceptat niciodată un guvern mondial. Americanii au deja suficienți imigranți de alte rase, care sunt astfel asmuțiți împotriva albilor.

Mai există o categorie care lucrează pentru Soros, unii chiar din convingere. Idioții utili sunt în acțiune și au umplut rețelele sociale de îndemnuri la distrugerea sistemului actual. Ca de obicei, cei mai activi sunt ideologii de stânga de la Hollywood. Cunoscutul regizor Michael Moore postează pe contul său apeluri la violență, fără nicio jenă. El a cerut de pildă incendierea tuturor sediilor de poliție, desființarea actualelor structuri de poliție și înlocuirea actualilor agenți cu „oameni de onoare, adică oameni de culoare”. Scurt și cuprinzător, albii sunt niște nenorociți și trebuie să dăm țara pe mâna negrilor. Și da, Michael Moore este alb, dar prostia și lichelismul nu țin cont de culoarea pielii.

Foarte probabil, Soros va pierde și acest pariu. Americanul de rând este îngrozit de ceea ce se întâmplă în jurul său și așteaptă intervenția Gărzii Naționale pentru a readuce liniștea pe străzi. Chiar dacă plătești niște grupări marxiste violente, acestea sunt totuși insuficiente pentru a destabiliza sistemul american, care nu este perfect, dar este mai bun decât sistemul sclavagist de stânga promovat de Soros.

 

Sursa: bpnews.ro

Comments

comments