Universitatea de Vest din Timişoara a ajuns sa fie un „cal troian” al antiromânismului și pepinieră de agenți de influență globaliști

Universitatea de Vest din Timişoara este un „cal troian” al antiromânismului și pepinieră de agenți de influență globaliști. Până și numele ales spune multe. Nu întâmplător solicita Klaus Iohannis în anul 2014 ca aici să aibă loc confruntarea electorală cu Victor Ponta. Nu întâmplător șeful SRI, George Maior, primea exact atunci, în octombrie 2014, titlul de Doctor Honoris Causa al Universității de Vest Timișoara și nu întâmplător a participat și Emil Hurezeanu, agent CIA și BND.

Nu întâmplător Emil Hurezeanu, propagandistul personal al lui Klaus Werner Iohannis, a fost numit de acesta din urmă ambasador în Germania, deși la ora numirii avea doar cetățenie germană! Tare, nu? Să numești ambasador al României în Germania un cetățean german! Ulterior, după nominalizarea ca ambasador, Emil Hurezeanu a solicitat de urgență și cetățenia română.

Nu întâmplător rectorul Universității de Vest Timișoara, Marilen Pirtea, este deputat în PNL-ul infestat de alogeni și trădători români. Nu întâmplător aici și-a luat doctoratul plagiatoarea și impostoarea Laura Codruța Kovesi. Nu întâmplător aici predă agentul american Florian Coldea, fost „mare sculă pe basculă” în SRI.

A dracu’ „coincidență”! Tot de la Universitatea de Vest a fost dat afara profesorul Radu Golban. Economistul Radu Golban, timişoreanul care a ajuns celebru după ce a descoperit că Germania are datorii de 19 miliarde de euro către România, a fost eliminat de la Universitatea de Vest din Timişoara. Motivul: „articolele critice la adresa Germaniei”. Profesorii universitari au afirmat, în şedinţe interne, că această decizie este luată la intervenţia consulului Germaniei la Timişoara.

Sursa : Albin Marinescu

Comments

comments

Lasă un răspuns