Vasile Preda – Primarul Cameleon !!!

Primarul comunei Valea Danului a semnat adeziune la PSD înainte de alegerile parțiale din 2017. „Liberalul” Vasile Preda a jucat la două capete, doar pentru a ajunge primar. Mai exact, acesta a jucat cu PSD, deși a mers cu PNL în campanie.

După ce s-a văzut „cu sacii în căruță”, adică ales, Preda a început să susțină că a fost contrâns de Șerban Valeca – ( i-o fi arătat vreo schema de karate), și de Dan Manu să semneze adeziunea.

După conferința de presă a primarilor PNL, vizibil iritat, Vasile Preda l-a luat la rost pe redactorul Obiectiv de Argeș. El i-a reproșat că a amintit despre comportamentul său politic cameleonic din campania precedentă, în care și PSD, și PNL îl fluturau drept candidat. Însă, cum se știe, gura păcătosului adevăr grăiește: „eu am scris adeziunea”.

„Eu am scris adeziunea, dar cu date false. Am fost constrâns in biroul sediului PSD sa semnez, dar am trecut date false. Am greșit intenționat o dată și, după, am scris din nou, dar nu am trecut datele reale din buletin” s-a confesat trădătorul din PNL.

Domnule Valeca, domnule Manu, v-a cam păcălit candidatul. Bine că nu s-a intâmplat pe vremea lui Ceaușescu… Cert este că, joaca asta de-a partidele și lipsa capacității de a-ți asuma o opțiune politica duce clar la pierderea înceederii.

N.R. Declarația edilului de la Valea Danului are aspecte grave care, analizate într-un alt contexr ar putea duce la aspecte penale. “Constrâns” de președintele PSD Argeș și de cel al CJ Argeș? Serios, domnule primar? Păi e grav atunci…. Martori aveți?

Vom reveni, cu siguranță!

Comments

comments